De beste investering die je kunt maken,
is in jezelf investeren.
Warren Buffet

TORNADO MINDSET
Leiderschap

Je succes wordt niet bepaald door de coolheid van je idee, de hoogte van de investering of het aantal uren dat je per dag werkt. De belangrijkste factor is mentaal leiderschap.

In welke mate ben je in staat om positief te denken, om groots te verbeelden, om te focussen, om emoties en belemmerende overtuigingen te herkennen en te beheersen, om angsten en twijfels te overwinnen, om betere keuzes te maken, om te vertrouwen op het proces en om door te gaan als het moeilijk wordt?

De meeste mensen benutten slechts 10-20% van hun totale potentieel. Het bekende tipje van de ijsberg. Het grootste deel blijft onbewust onbenut onder water. Een shift in mindset is nodig om dat onbenutte deel van de ijsberg te gebruiken om te groeien. Dat kan door te investeren in mentaal leiderschap.

TORNADO MINDSET empowert je om te groeien en zonder belemmeringen de beste ideeën in beweging te krijgen en snel resultaten te boeken. Van ervaren coaches krijgt je inzichten en handvatten uit ondermeer Neurowetenschappen, Positieve psychologie, Stoïcisme en Design thinking.